adservice.google.com problem
Thanks Thanks:  0 Like Like:  0 Dislike Dislike:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    BamaNation Hall of Fame Bamaro's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Jacksonville, Md USA
    Posts
    19,433

    adservice.google.com problem

    I have been having a problem for about 2 weeks getting pages to load. The page load will hang for about 70 seconds. At the bottom left of my screen I see the message "Transferring data from adservice.google.com...". If I go to the right of the url address box at the top and hit the "X" and then the circular arrow (reload/refresh) the page will load. Otherwise it takes over 1 minute for the page to load. I dont have this problem on any other sites.
    I am using Firefox 56.0.2 (64-bit) and Windows 10
    Last edited by Bamaro; November 12th, 2017 at 08:20 PM. Reason: spelling
    11011001 11010110 11010011 11010011 01000000 11100011 11001001 11000100 11000101

  2. Advertisement
  3. #2
    BamaNation Hall of Fame Bamaro's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Jacksonville, Md USA
    Posts
    19,433
    Thread Starter

    Re: adservice.google.com problem

    Just updated to Firefox Quantum 57.0 (64-bit) and the problem seems to have gone away.
    11011001 11010110 11010011 11010011 01000000 11100011 11001001 11000100 11000101

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 

TideFansStore.com: Get YOUR gear!